2020-08-17 11:53:58• hírek • Hirado.hu

Nem maradunk vámpírok nélkül – két új Twilight-könyv is készül

Stephenie Meyer biztosan folytatja majd a történetet, csak az a kérdés, hogy mikor.

Még két hete sem kapható Stephenie Meyer Alkonyat-sorozatának régóta várt előzményregénye The Midnight Sun, de az írónő máris elképesztő hírrel szolgált a vámpíros történetek rajongóinak: két újabb Twilight-könyv is készül.

Meyer több mint egy évtizede elállt a The Midnight Sun kiadásától, amikor annak egy része kiszivárgott az interneten, és meg is unta kicsit a témát, de az idő persze mindent megszépít, így aztán ismételten meglovagolja a 2008-as divathullámot, amikor Bella és Edward "tiltott" szerelmi sztorija mindent vitt a tinik körében - írja a Buzzfeed.

A frissen debütáló könyv már több, mint egymillió példányban kelt el, így aztán Meyer bizakodhat, hogy a fejében lévő két történet, melyeknek már a vázlata, sőt, egy-egy fejezete is a fiókban pihen, sikerre van ítélve.

Üröm az örömben azonban, hogy a Books-A-Million's virtuális találkozón az írónő azt is bevallotta, hogy a rajongóknak türelmesnek kell lenniük, mivel előbb egy teljesen új sztorit szeretne íni, új karaktereket szeretne megalkotni, egy teljesen más világban, így a vámpírok egyelőre csak a távlati terveinek részét képezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: